Blejim Flori en Athine 🇦🇱

Telefononi për çmimet! Ari 9k-14k-18k-24k & argjend për gram

Kontaktoni blerje dhe shitje ari

Ju drejtohemi juve që për çfarëdo arsye ju nevojiten një sasi parash për të plotësuar nevojat tuaja personale dhe nuk dëshironi të jeni të detyruar ndaj palëve të treta. Ne mund t’ju japim paratë që ju nevojiten menjëherë ose duke lënë peng, për aq kohë sa një artikull juaji, i cili mund të jetë: Stoli ari, monedha ari (pa interes fillestar për një muaj) Ora e markës (vlerësimi i menjëhershëm dhe blerja e orëve të dorës)

Ne vlerësojmë dhe blejmë arin, argjendin dhe sendet tuaja me vlerë!

Aθήνα

Διεύθυνση: Σύνταγμα- Κολοκοτρώνη 9 (2ος όροφος)
Τηλέφωνα: 211.1835856 – 697. 2027740

Πειραιάς

Διεύθυνση: Πειραιάς – Ελ. Βενιζέλου 53
Τηλέφωνα: 211.1825001 & 6930.408885