Η τιμή του ασημιού στα 50 $

Η τιμή του ασημιού είναι τώρα έτοιμη να φτάσει τα 50 $

Το ασήμι είναι έτοιμο να κινηθεί στα 50 δολάρια η ουγγιά από το ξεκίνημά του. Η δομή του διαγράμματος του Silver έχει έναν ξεκάθαρο στόχο τιμής: το ασήμι θα φτάσει τα 50 $ ανά ουγγιά.

Στις 17 Μαΐου 2024, ο silver πραγματοποίησε μια κοσμική έκρηξη. ακυρώθηκε στις 7 Ιουνίου 2024. Το γράφημα του Silver παραμένει «υπερβολικά ανοδικό». Το ασήμι μπορεί και θα φτάσει τα 50 $ ανά ουγγιά.

Αυτό το άρθρο παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες για την πορεία του αργύρου στα 50 $. Συνολικά, αναμένουμε ότι η μεγάλη ασημένια σειρά θα ξεκινήσει το 2024 και θα μεταφερθεί στα 50 $ σε φάσεις , η οποία θα φτάσει είτε στα τέλη του 2024 είτε στα μέσα του 2025.

Η προσπάθεια πρόβλεψης του χρόνου ενός ράλι τιμών είναι μια κοινή επιδίωξη μεταξύ των επενδυτών που επιδιώκουν να κατανοήσουν καλύτερα την αγορά ασημιού. Ειδικότερα, το δυνητικό ράλι του ασημιού στα 50 δολάρια έχει τραβήξει την προσοχή τόσο στους εμπόρους όσο και στους μακροπρόθεσμους επενδυτές.

Ενημέρωση στις 9 Ιουνίου 2024 – τα ασημένια γραφήματα ενημερώθηκαν στις 20 Μαΐου 2024. Μετά την ακύρωση της έκρηξης της 7ης Ιουνίου 2024, η οποία ήρθε δύο εβδομάδες μετά τη θεαματική έκρηξη του ασημιού στις 17 Μαΐου 2024, είναι σαφές ότι το ασήμι θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο μέχρι αγγίζει τον αναπόφευκτο στόχο  των 50 $. Τα ασημένια διαγράμματα σε αυτό το άρθρο δείχνουν το αντικειμενικά επιβεβαιωμένο μήνυμα από την αγορά συναλλάγματος ότι το ασήμι μπορεί και θα φτάσει τα 50 $ στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον.

Μπορεί η τιμή του ασημιού να φτάσει τα 50 δολάρια η ουγγιά;

Ναι, το ράλι της τιμής του ασημιού μπορεί να φτάσει τα 50 $ ανά ουγγιά.

Ήταν δύσκολο να πιστέψουμε όταν το ασήμι διαπραγματευόταν στα 24 $, δηλαδή όταν δημοσιεύσαμε αρχικά αυτό το άρθρο τον Ιανουάριο του 2024 .

Ενημέρωση στις 20 Μαΐου 2024 – η τιμή του αργύρου, τη στιγμή της ενημέρωσης αυτής της ανάρτησης ιστολογίου, είναι 31 $/oz. Τώρα, ξαφνικά, με τη διαπραγμάτευση του ασημιού στη δεκαετία του ’30, ο προβλεπόμενος στόχος των $50 δεν φαίνεται τόσο ρεαλιστικός. Όταν το ασήμι διαπραγματευόταν στα 24 $, χρειαζόταν πολύ θάρρος για να δημοσιεύσετε μια αντίθετη κλήση όπως ” το ασήμι θα φτάσει στα 50 $ , τότε υπονοούσε ένα ράλι 100% ενώ τώρα έχει “μόλις” άνοδο 61%.

Σημειώστε ότι  έχει ιστορικό ισχυρών ράλι. Σκεφτείτε το ραλυ του 1980

Εν μέρει λόγω των ενεργειών των αδερφών Hunt, η τιμή για τις ασημένιες ράβδους Good Delivery εκτινάχθηκε από περίπου 6 $ ανά ουγγιά  σε υψηλό ρεκόρ των 49,45 $ ανά ουγγιά  στις 18 Ιανουαρίου 1980, που αντιπροσωπεύει αύξηση 724%. Η υψηλότερη τιμή του φυσικού αργύρου είναι δύσκολο να προσδιοριστεί, αλλά με βάση την τιμή των κοινών ασημένιων νομισμάτων, κορυφώθηκε περίπου στα 40 $/oz.

Ενώ ένα ράλι τιμής ασημιού στα 50 δολάρια μπορεί να ακούγεται σαν σημαντική αύξηση, η πραγματικότητα είναι ότι δεν είναι ούτε εξαιρετικό ούτε απίθανο.

Το ασήμι επιβεβαιώθηκε –  μπορεί και θα φτάσει τα 50 $

Η 17η Μαΐου 2024 είναι ημέρα για τα βιβλία ιστορίας – επιβεβαιώνεται η  ασημένια έκρηξη

Αυτό είναι ένα από τα γραφήματα που πρέπει να δείτε. Η ασημένια έκρηξη στο εβδομαδιαίο χρονικό πλαίσιο.

Αυτό είναι ένα κοσμικό ξεσπάσμα.

Και είναι δυνατό.

Το ασήμι οδεύει ξεκάθαρα στα $50. Το μοτίβο του γραφήματος θα δημιουργήσει τώρα μια νέα δυναμική και θα επιτρέψει στο ασήμι να φτάσει τα 50 $ νωρίτερα .

Επιβεβαίωση Silver – bull market από το AUD

Το δολάριο Αυστραλίας επιβεβαιώνει αντικειμενικά ότι το ασήμι μπορεί και θα φτάσει τα 50 δολάρια η ουγγιά.

Το εξηγήσαμε με μεγάλη λεπτομέρεια σε αρκετές κορυφαίες ερευνητικές σημειώσεις στους οπαδούς μας στα πολύτιμα μέταλλα  – το Δολάριο Αυστραλίας και το ασήμι συσχετίζονται.

Διαφορετικά, το Δολάριο Αυστραλίας έχει τη δυνατότητα να επιβεβαιώσει την ανοδική πρόθεση του αργύρου.

Είναι σημαντικό να δίνετε προσοχή στη δυναμική της ενδοαγοράς. Μια ισχυρή και αξιόπιστη ανοδική αγορά σε οποιοδήποτε περιουσιακό στοιχείο ή μετοχή επιβεβαιώνεται πάντα αντικειμενικά σε άλλη αγορά.

Στην περίπτωση του ασημιού, παρατηρήσαμε επιβεβαίωση στο  πιο ευαίσθητο νόμισμα ως προς τα εμπορεύματα. Όταν η Aussie ανεβαίνει, δημιουργεί («επιβεβαιώνει») ένα περιβάλλον ευνοϊκό για τα εμπορεύματα

Παρακάτω είναι ένα ενημερωμένο γράφημα αναλογίας ασημιού προς AUD. Το μοτίβο του γραφήματος είναι εξαιρετικά ανοδικό. Το AUD επιβεβαιώνει αντικειμενικά την ασημένια έκρηξη. Κατά κάποιο τρόπο, το AUD δίνει πράσινο φως για το ασήμι να φτάσει τα $50 στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον

Έλλειψη προμήθειας αργύρου

Η διαφαινόμενη έλλειψη αργύρου ξεχωρίζει ως ωρολογιακή βόμβα. Παρά τον καθορισμό της τιμής του αργύρου COMEX, ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης θα επικρατήσει τελικά. Καθώς πλησιάζουμε σε μια πραγματική έλλειψη προσφοράς αργύρου, η πραγματική δυναμική της αγοράς αργύρου περιμένει, έτοιμη να αναδιαμορφώσει τη δυναμική καθορισμού των τιμών και να ανεβάσει το ασήμι σε νέα ύψη.

Πράγματι, η έλλειψη αργύρου εξελίσσεται σε ένα πραγματικά σοβαρό πρόβλημα. Φαίνεται να χειροτερεύει κάθε μήνα που περνά, όπως αποδεικνύεται από πρόσφατα στοιχεία:

 

Πιστεύουμε ότι η φυσική αγορά θα αναλάβει τελικά τον έλεγχο. Η ανακάλυψη τιμών, ενορχηστρωμένη από την αγορά συμβάσεων μελλοντικής εκπλήρωσης αργύρου (COMEX) δεν είναι μια βιώσιμη δυναμική ανακάλυψης τιμών.

Αν δεν επιλυθεί αυτή η φυσική έλλειψη προσφοράς αργύρου, κάτι που είναι πολύ απίθανο, η άνοδος της τιμής του αργύρου στα 50 δολάρια φαίνεται αναπόφευκτη.

Ασημί ανάλυση COT

Ένα από τα εργαλεία που έχουν στη διάθεσή τους οι traders και οι αναλυτές είναι η έκθεση Commitment of Traders (COT), η οποία παρουσιάζει ένα στιγμιότυπο του κλίματος της αγοράς με βάση τις θέσεις των διαφορετικών κατηγοριών εμπόρων.

Επί του παρόντος, στις 12 Μαΐου 2024 , η ασημένια αναφορά COT παρουσιάζει μια εικόνα από πτωτική σε νευρική εικόνα:

  • Οι καθαρές θέσεις των εμπορικών και μη εμπορικών είναι πτωτικές

Αυτό υποδηλώνει υπερβολικό ενδιαφέρον για την κοντή πλευρά στην αγορά ασημιού COMEX. Ωστόσο, οι ενδείξεις είναι τεντωμένες, επομένως απαιτούνται κάποιες πωλήσεις πριν το ασήμι μπορέσει να κινηθεί ψηλότερα. Εναλλακτικά, εξαιρετικές συνθήκες όπως ο πόλεμος ή η συμπίεση της προσφοράς μπορούν να ωθήσουν το ασήμι ψηλότερα, αλλά μόνο υπό πραγματικά ακραίες συνθήκες .

Ενημέρωση στις 12 Μαΐου 2024 – οι «πραγματικά ακραίες συνθήκες» που αναφέρονται στην προηγούμενη παράγραφο ενδέχεται να υλοποιούνται με την πιο επιθετική εισβολή στη Ρωσία στην Ουκρανία, στις 10 Μαΐου 2024

Για μια λεπτομερή επεξήγηση των μηχανισμών αυτού του γραφήματος, προτείνουμε να ακολουθήσετε την αναφορά αγοράς χρυσού και ασημιού υψηλής ποιότητας .

Στην άλλη πλευρά, προφανώς, έρχεται η θέση της χειραγώγησης. Η Silver αντιμετωπίζει έλλειμμα προσφοράς , για 3 συνεχόμενα χρόνια, όπως εξηγήθηκε παραπάνω. Πώς γίνεται η τιμή του ασημιού να είναι περισσότερο από 50% κάτω από το ATH του ενώ όλα τα άλλα εμπορεύματα ξεπέρασαν το ATH 2007/2012;

Ασημένιο διάγραμμα: το ράλι στα $50 ξεκίνησε επίσημα

Η ανάλυση γραφημάτων συχνά αποκαλύπτει μοτίβα που παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες για τις μελλοντικές κινήσεις των τιμών.

Η δωδεκάμηνη ενοποίηση, από τον Μάιο του 2023, υποδηλώνει μια ανοδική αντιστροφή του διαγράμματος, η οποία, εάν επιβεβαιωθεί, θα ανοδική πορεία στον  τρίμηνο κύκλο Μάρτιος 2024 – Μάιος 2024.

Τέτοια μοτίβα θεωρούνται σημαντικά καθώς υποδεικνύουν μια μετατόπιση του συναισθήματος από πτωτικό σε ανοδικό ή το αντίστροφο. Εάν το μοτίβο σπάσει προς τα πάνω, θα επιβεβαιώσει μια κοσμική προσπάθεια ξεμπλοκαρίσματος. Αυτό το ξεπέρασμα μπορεί να σηματοδοτήσει την αρχή μιας νέας ανοδικής φάσης για το ασήμι, θέτοντας  τις βάσεις για το αναμενόμενο ράλι.

Όπως φαίνεται παρακάτω, το ασήμι δοκιμάζει τώρα ένα επικό κοσμικό σημείο εξόδου. Η πτωτική γραμμή τάσης από το 2011 δοκιμάζεται για 7η φορά μέσα σε 4 χρόνια. Αυτή η φορά μπορεί να είναι διαφορετική καθώς το κοσμικό μοτίβο ευθυγραμμίζεται όμορφα με το διάγραμμα κύκλου που φαίνεται .

Ιστορικό πλαίσιο

Η ιστορία της Silver σημαδεύεται από περιόδους σημαντικών αυξήσεων των τιμών που οφείλονται σε διάφορους παράγοντες. Κοιτάζοντας πίσω, το μέταλλο έχει αποδείξει τις δυνατότητές του να προσφέρει σημαντικά κέρδη σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτές οι ιστορικές περιπτώσεις υπογραμμίζουν την ιδέα ότι το ασήμι είναι ικανό για ξαφνικές και ισχυρές κινήσεις τιμών. Αν και η ιστορία δεν επαναλαμβάνεται ακριβώς, παρέχει πολύτιμες γνώσεις για το πώς οι εξωτερικοί παράγοντες μπορούν να ωθήσουν τις τιμές του αργύρου υψηλότερα.

Δύο στάδια ανόδου της τιμής του ασημιού στα 50 $ η ουγγιά

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι η πρόβλεψη ενός ράλι τιμής στα 50 $ δεν σημαίνει μια ενιαία, αδιάκοπη άνοδο. Το ταξίδι θα μπορούσε να περιλαμβάνει δύο διαφορετικά στάδια.

Το αρχικό στάδιο μπορεί να δει το ασήμι να κινείται προς τα 34,70 $, οδηγούμενο από έναν συνδυασμό τεχνικών και θεμελιωδών παραγόντων.

Μόλις επιτευχθεί αυτό το στάδιο, θα μπορούσε να ακολουθήσει το μονοπάτι στα $50. Θα υποστηριχθεί από την ενίσχυση του κλίματος της αγοράς, τις πιθανές ανισορροπίες προσφοράς-ζήτησης και εξωτερικούς καταλύτες.

συμπέρασμα

Καθώς οι επενδυτές περιμένουν με ανυπομονησία την άνοδο του αργύρου στα 50 δολάρια, η λεπτή κατανόηση της δυναμικής της αγοράς και των τεχνικών προτύπων είναι ζωτικής σημασίας.

Ο ακριβής χρόνος παραμένει αβέβαιος. Ωστόσο, μια καλά στρογγυλεμένη προοπτική μπορεί να αποκτηθεί με  προσοχή.

AGORA-XRYSOU.COM

  • Ελ. Βενιζέλου 53, Πειραιάς
    Τηλ.: 211.1825001 & 697.2027740
    Βρείτε μας στο χάρτη
  • Κολοκοτρώνη 9 (2ος όροφος), Σύνταγμα
    Τηλ.: 211.1835856 – 697. 2027740

Share this post